De sierteeltsector beleeft een vreselijke tijd! Net nu het plantenseizoen op de deur staat te kloppen is het land tot stilstand gekomen.  The Green Community heeft hierdoor haar planning moeten aanpassen.  Maar, wij dragen een gedachtengoed uit dat impact wil hebben op mens en omgeving.  Wij willen verbinden en valoriseren binnen de groensector.  Daarom zijn we overgegaan tot actie!  

Wij ondersteunen lokale kwekers en consumenten. In samenwerking met www.terrasplant.be bieden we vanaf nu ONLINE een schitterend maar beperkt assortiment van planten, kruiden en groenten aan.  Al deze producten zijn door onze telers met veel vakmanschap met respect voor natuur en mens gekweekt.  Hoewel deze producten nog niet allemaal 100 % geproduceerd worden volgens het DNA van de Green Community is er een engagement om dat te doen op korte termijn. 

Ondersteun nu lokale kwekers die zich engageren om vandaag en morgen alles in het werk te stellen om duurzaam producten te kweken, koop nu op www.terrasplant.be en geniet thuis veilig van de lente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *