De klok werd voortgedraaid, de temperatuur stijgt en iedereen zit thuis !

Kwekers hebben met veel vakmanschap en métier hun producten gekweekt maar krijgen ze moeilijk tot bij de consument!

Wij zouden haast bij de pakken gaan zitten, maar dat deden we juist niet!

The Green Community ondersteunt lokale kwekers in samenwerking met www.terrasplant.be 

Sinds vorige week is hun aanbod online beschikbaar. De reacties van de consumenten zijn super positief.

“Het eerste wat opvalt is de kwaliteit van de geleverde planten, groenten en kruiden.”

Dit is niet verbazingwekkend.  Alle producten zijn op een zo duurzaam mogelijke manier gekweekt, met veel vakmanschap en métier, met respect voor het milieu.  Elke kweker engageert zich om in de toekomst samen met The Green Community verder te werken om de meest duurzame producten aan te bieden.

Bij The Green Community zijn we extreem fier dat we elke schakel in de keten naar waarde schatten.  Dit wil zeggen dat iedereen een faire prijs betaald krijgt voor het geleverde product of de geleverde diensten.  We zijn er rotsvast van overtuigd dat dit de enige weg is om ervoor te zorgen dat we met respect voor mens en natuur goederen en diensten gaan produceren. 

De huidige situatie beklemtoont meer dan ooit dat lokale productie met respect voor mens en planeet het enige duurzame alternatief is voor de toekomst.

Ook in de samenwerking met www.terrasplant.be wordt dit vertaald.  Niet alleen de producten zijn van een uitstekende kwaliteit, ook de dienstverlening is dat. 

We leveren de planten veilig bij U thuis, met respect voor het product en geven er nog graag wat advies bij.  Dit doen we uit liefde voor het product en respect voor de mens, zowel de consument als de kweker.

Ons streven bij The Green Community is om dit niveau van product en dienstverlening als standaard in de markt te zetten.  Dit gaat ons lukken omdat we “iedereen” binnen de keten naar waarde schatten.

Volg ons de komende dagen en weken want het beschikbare aanbod op www.terrasplant.be evolueert bijna elke dag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *