The Founding Fathers

Bob Douliez

Founding Father

Luc De Bruyne

Founding father

Patrick Vanbelleghem

Founding father

Bob Douliez is een ervaren CEO met een bewezen track record in de retailsector, onderlegd in bedrijfsbeheer, sales en marketing, winkel netwerkmanagement en store operations. Gepassioneerd door mensen en hun behoeften. Bob werkte voor IKEA, was CEO van CASA en Oh Green tuincentra.

Luc de Bruyne is gepassioneerd door de sierteelt sector waarin hij reeds meer dan 40 jaar actief is.  Hij is binnen Europa een gewaardeerde en graag geziene gast bij iedereen die in of bij de sector actief is.  Zijn netwerk is hierdoor enorm groot.  Hij groeide op tussen de potten en de planten in de familiale plantenkwekerij waarvan hij op 26 jarige leeftijd de leiding nam.  Verder ontwikkelde hij succesvol de plantenafdeling van Belgisch grootste tuin retailer Aveve tot wat ze vandaag is. 

Patrick Vanbelleghem is een creatieve generalist die zijn carrière begon bij de fiscus om na enkele jaren over te stappen naar het consultancykantoor BDO waar hij werkte tot eind 2017 en verschillende managementfuncties uitoefende. Patrick is onderlegd in bedrijfsadvies, structuren, juridisch en financieel management en een people manager. Gepassioneerd door mensen en het gezond verstand.